Posturi RadioPrim planRadio

Radio Vacanța este acum pentru toata România, tot anul, cu muzică Fresh, Gold sau Nostalgia!

Ne-am obișnuit să asociem Radio Vacanța cu marea și sezonul estival, dar iată că din iulie 2023 portalul radiovacanta.ro adună știri din toată țara, iar cele trei posturi online vor transmite în toate anotimpurile, în concordanță cu noul slogan „Ai Vacanță tot anul!”.

Radio Vacanța Fresh va însoți audiența pe tot parcursul zilei cu hiturile momentului, aducând energia și ritmul contemporan în casele și căștile ascultătorilor.

Radio Vacanța Gold va aduce în prim-plan cele mai bune cântece din toate timpurile, oferind o atmosferă familiară, plină de amintiri și trăiri muzicale unice.

Pentru iubitorii muzicii românești, Radio Vacanța Nostalgia vine cu o colecție aleasă a celor mai fredonate melodii autohtone, oferindu-le ascultătorilor un sentiment de apartenență și un omagiu adus bogatei noastre moșteniri muzicale.

Sub Sloganul „Ai Vacanță tot anul!”, Radio Vacanța se reinventază într-un portal modern

Portalul radiovacanta.ro are acum un nou aspect și adună știri din toată țara, de la toate posturile Radio România Regional și oferă recomandări de activități și evenimente, precum și sugestii de destinații din România, pregătite să fie descoperite și să ofere clipe de relaxare și aventură în timpul liber.

Sursa info și foto: www.radiovacanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE