RadioRadio - Evenimente

VIDEO: Europa FM Live pe Plajă 2017

Peste o sută de mii de oameni s-au bucurat joi 27 iulie și sâmbătă 29 iulie de prezența pe scena dintre Venus  și Saturn a unora dintre cei mai buni artiști ai momentului.

Joi, 27 iulie, a fost o seară dedicată muzicii rock, cu Alternosfera, Vița de Vie, Grimus, Les Elephants Bizarres și The Kryptonite Sparks.

După ce furtuna de vineri a schimbat planurile organizatorilor, sâmbătă a fost o zi maraton, cu cei mai în vogă artiști ai momentului: Smiley, Loredana, Carla’s Dreams, Voltaj, Vama, Nicoleta Nucă, The Motans, Bere Gratis, Mihail, Jean Gavril, Antonia și Alina Eremia.

Vedeți integral concertele mai jos:

„Îmi place să mă distrez cu lumea. Îmi place să cânt împreună cu ei. Un concert fără un public mişto nu e la fel”, a spus Smiley.
„Mă bucură că vin din toată ţara şi că avem ocazia să cântăm în faţa oamenilor din toate regiunile. Sunt foarte primitori. Abia aşteaptă să cânte, abia aşteaptă să danseze cu noi, să aplaude. E o atmosferă specială.
D-aia ne şi place să venim să cântăm aici pe plajă. E marea lângă noi, stăm pe nisip cu picioarele goale”, a completat artistul pentru Toader Păun în interviul din backstage la Europa FM Live pe Plajă.

_

„E meritul nostru în timpul show-ului, dar faptul că voi îi aduceți și faptul că vă ascultă un public atât de select și de frumos e meritul vostru. Până la urmă, știți să vă creați un public cu adevărat special, un public cultivat, niște oameni foarte frumoși care știu să se manifeste la un concert și în fața cărora ne înclinăm”, le-a spus Călin Goia de la Voltaj celor de la Europa FM.

Evenimentul a fost transmis în direct, integral, audio pe frecvențele Europa FM și video pe site-ul postului. Iată câteva capturi de la transmisiunea video.

Sursa: europafm.ro, transmisiunea video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE