Prim planRecomandări Tv

De Crăciun, la Tv

Emisiuni speciale, multe dedicate copiilor și familiei, spectacole, concerte de colinde, în zilele de Crăciun

În prima zi de Crăciun

De la 15 : 30, TVR HD și TVR 2 difuzeză Planeta veselă, o emisiune dedicată copiilor. Personajele Planeta Veselă își propun să sărbătorească Craciunul împreună, dar se confruntă cu tot felul de ”probleme” pe care sunt nevoiți să le rezolve trecând prin mai multe peripeții. Fără să vrea fac o călătorie în jurul Pământului și descoperă cum este sărbătorit Crăciunul în diferite colțuri ale lumii. Toate provocarile întîmpinate în aceasta călătorie sunt rezolvate cu ajutorul prieteniei, iubirii și a dăruirii, care sunt de fapt esența sărbătorilor de iarnă, ajungând în cele din urmă, la timp, pentru cina de Crăciun.

De la ora 19.00 la TVR 1 vedem spectacolul Zâmbetul din cutie , susţinut de Gaşca Zurli la Sala Palatului, la începutul lunii decembrie. Spectacolul îi învaţă pe cei mici lecţia generozităţii, iar oamenilor mari le reaminteşte că cel mai frumos cadou este să fii alături de cei dragi, cu sufletul plin de speranţă, bucurie şi iubire.

De la 20:00, la TVR 2, la Câştigă România! Virgi Ianţu invită în platou vedete ale Televiziunii Române pentru a sprijini aceeați cauză: Corina Dănilă, actriţă în sitcomul „Primăverii”, Costin Deşliu, jurnalist sportiv şi Ionuţ Cristache, moderatorul talk- show-ului „România 9”. În anul în care se împlinesc 150 de ani de la nașterea lui Emil Racoviță, unul dintre cei mai mari exploratori ai lumii și părintele biospeologiei românești, vedetele TVR şi-au propus să susţină un club de speologie pentru copii cu banii câştigaţi în concurs.

La Kanal D Vrei să fii milionar are o editie speciala de Crăciun, cu copii, la 20:00. Ediția din ajun e reluată la 17:15.

Tot la 20:00 Antena 1 difuzează o ediție specială Chefi la cuțite

De la ora 21.00, la TVR3, vedem opera în trei acte Turandot de Giacomo Puccini, după piesa omonimă a lui Carlo Gozzi, în regia lui Rareș Trifan. Participă soliștii, corul și orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca. Dirijor: David Crescenzi.

De la 21:00, la TVR 1, o ediţie specială Provocarea starurilor în care care îi revedem pe Silvia Dumitrescu, Călin Goia şi Daniel Iordăchioaie, alături de copiii pe care ei îi pregătesc pentru o carieră muzicală. Finaliştii concursului se revoltă şi îi provoacă pe cei mai duri dintre juraţi la un duel pe note. Moş Crăciun o aduce, de peste mări şi ţări, pe Laura Bretan, celebra româncă finalistă în concursul America s Got Talent şi surprizele nu se termină aici: Ami, Liviu Teodorescu şi Doddy ajung pe rând în platoul TVR ca să-i susţină pe concurenţi. Competiţia propriu-zisă va continua pe 29 decembrie, când vom afla cu toţii cine va fi marele câştigător al concursului de muzică uşoară Provocarea starurilor.

TVR 3 ne oferă de Crăciun concerte de colinde cu Corul Institutului Teologic Romano- Catolic „Sfântul Iosif” din Iaşi – la 10:00, cu Paula Selling – la 13:00 (reluat la 23:00), cu coruri din Ardeal – la 15:00, cu Filarmonica din Iaşi – la 16:00, cu Ștefan Hrușcă, taragotiști și colindători care au venit la mormântul lui Dumitru Fărcaș – la 17:30.

Ștefan Bănică ne (în)cântă în Concert de Craciun la Antena 1 de la 23:00

Pro Tv oferă surprize și pe platforma protvplus.ro. Special de Crăciun, cei opt vloggeri din serialul Viața bate vlogul, intră în atmosfera Sărbătorilor, povestind unele dintre cele mai memorabile întâmplări de care au avut parte în această perioadă a anului.

Filmele primei zile de Crăciun:

10:30 PRO Tv Singur acasa 5: jaf de sărbători
13:40 TVR HD și TVR2 Crăciun în vestul sălbatic
12:15 PRO Tv Familia Crood
14:00 PRO Tv Haos de Crăciun
14:00 Antena 1 Prietenii lui Moș Crăciun
16:00 PRO Tv Oglindă, Oglinjoară
16:30 TVR 2 Mary Poppins.
20:30 PRO Tv Căpitanul America: Război civil
21:30 TVR 2 Mirodenia secretă
22:00 Kanal D Familia sfânta (II)
23:30 PRO Tv Super party la birou

În a doua zi de Crăciun

De la ora 20.00, la TVR2, Virgil Ianţu ne aşteaptă cu o ediţie specială „Câştigă România!”. Într-o manieră inconfundabilă şi cu răspunsuri pline de umor, cunoscuţii Chefi şi bloggeri culinari, Simona Pope, Razvan Exarhu şi Liviu Popescu, vor concura pentru a susţine una dintre cele mai interesante cauze CERT Transilvania, ajutorarea bătrânilor şi copiilor din satele izolate de munte.


Filme în cea de-a doua zi de Crăciun

09:00 Pro Tv Echipa de căței
10:30 Pro Tv Singur acasă 4
12:15 Pro Tv Rio 2
14:15 Pro Tv O mie de cuvinte
16:00 Pro Tv Jack și uriașii
20:00 Antena 1 Pur și simplu dragoste
20:30 Pro Tv Focus
22:00 Antena 1 Cronicile din Narnia – Leul, Vrăjitoarea și Dulapul
22:45 Pro Tv Urmărit în noapte
01:00 Pro Tv Înainte de Crăciun
01:00 Antena 1 Un pic de magie în bucătărie


În a treia zi de Crăciun

Așa cum am mai scris, un REGAL “Câştigă România!” va fi joi seara, la TVR 2, de la ora 20:00.
Decarii” Magdalena Iurescu, Oliver Anghel şi Marius Hoara, cei trei câştigători ai Marelui Premiu, se vor duela pentru o cauză nobilă: vor ajuta Liceul Special pentru Deficienți de Vedere din Buzău, instituţia de învăţământ care face lucruri extraordinare pentru copiii nevăzători.

Filme în a treia zi de CRăciun

10:10 TVR 1 Mama ( România-URSS-Franţa, 1977, Regia Elisabeta Bostan). O feerie muzicală inspirată din „Capra cu trei iezi” de Ion Creangă şi din alte poveşti în care binele învinge răul.
14:00 Antena 1 Cățeii lui Moș Crăciun 2 – film copii
15:00 Kanal D Veronica – film copii
20:30 Pro Tv Cei trei nătărăi
21:30, TVR 2 Răzbunătoarea (CASSIDY RED – SUA, 2017) – western
22:15 Pro Tv Acvila legiunii a IX-a

Surse: paginile web ale televiziunilor, comunicate de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE