Prim planPrograme TvRecomandări TvTvUncategorized

Tony Grecu, Revelioane de altădată și transmisiuni în direct la TVR, Dan Negru și … măști la Antena 1 [VIDEO]

Puncte forte la Revelioanele Tv

De la ora 20.30 TVR 1 transmite în direct show-ul din Piața Constituției , care îi aduce pe scenă inclusiv pe cu Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans.

De la ora 21:30, la TVR 2, e HAPPY SHOW DE ANUL NOU, cu Toni Grecu şi echipa. Se dau și premiile anului pentru comedie involuntară. Echipa îi va ”aduce” în scenă pe Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Angela Merkel, Kim Song Un, Donald Trump 🙂

11 măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca pe scenă de la ora 22.15, la Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

După miezul nopții vom putea urmări la TVR 1 cele mai bune înregistrări din programele de Revelion ale anilor ’60, ’70, ’80, ’90, inclusiv secvențe cu Amza Pellea, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Ştefan Bănică și celebre cupluri care au făcut istorie.

Revelion TVR (1 & HD)

program Tv Revelion

De la ora 20.30 se dă startul petrecerii de Revelion 2019 cu transmisiuni în direct din Piața Constituției unde sunt așteptați peste 50.000 de oameni. Încheiem 2018 cu un show exploziv alături de cele mai tari vedete ale momentului, cu Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori.

Trecerea dintre ani, la TVR 1, este marcată cu un spectaculos foc de artificii.

După miezul nopții vom putea urmări cele mai bune înregistrări din programele de Revelion ale anilor ’60, ’70, ’80, ’90, care ţineau milioane de români în faţa televizorului. Regaluri actoriceşti semnate Amza Pellea, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Ştefan Bănică etc. vor fi adunate la TVR 1 în 100 de momente de aur. Vom revedea şi celebre cupluri care au făcut istorie: Stela Popescu şi Ştefan Bănică Senior, Anda Călugăreanu şi Aurelian Andreescu, Toma Caragiu şi Elena Caragiu sau Angela Similea şi Florin Piersic.

De la ora 3.15, realizatoarea Elise Stan ne propune Cântece de viață lungă, o selecţie de muzică autentică românească, pe care cu toţii o iubim, interpretată de: Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Maria Lătăreţu, Gică Petrescu, Fărâmiţă Lambru, Gabi Luncă, George Hazgan, Ionel Budişteanu, Marcel Budeală, Ion Onofei, Dorina Drăghici, Ionela Prodan, Dona Dumitru Siminică, Daina Badea, Emil Gavriş, Ion Dolănescu, Gigi Marga, Dorin Teodorescu, Luigi Ionescu, Ion Luican, Irina Loghin, Benone Sinulescu şi mulţi alţii.

Din programul Anului Nou nu vor lipsi nici parodiile de excepţie sau cântecele şi dansurile populare transpuse într-o viziune modernă. Telespectatorii TVR 1 se vor bucura de toate momentele de divertisment într-o variantă masterizată, iar gazde ne vor fi Ioana Voicu şi Radu Andrei Tudor.

În prima zi a Noului An, cel mai mediatizat concert al tuturor timpurilor se vede la Televiziunea Română. TVR 1 şi TVR HD transmit tradiţionalul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena în direct, pe 1 ianuarie, de la ora 12.15.

REVELION DE ROMÂNIA! la TVR 2

program Tv Revelion

Actorii şi invitaţii din PRIMĂVERII fac un chef de pomină, iar momentele de umor de ieri şi de azi, vă aşteaptă la GALA REVELIOANELOR. Toni Grecu şi echipa sa vă invită la inconfundabilul HAPPY SHOW DE ANUL NOU, iar lăutarii de top vin la PETRECEREA CLEJANILOR.
Trecerea în noul an, îi prind pe telespectactorii TVR 2 alături de Paul Surugiu-Fuego și de invitații săi la FUEGOVELION, moment în care va fi lansat imnul „LA MULȚI ANI, ROMÂNE!”.
Dacă doriți o pauză de la muzică şi dans, spre dimineaţă, vă puteţi relaxa la una dintre cele mai reușite comedii românești: „BD LA MUNTE ŞI LA MARE”.

Startul distracției se dă de la ora 19:00 cu un episod special „PRIMĂVERII”. Dana (Corina Dănilă), Şerban (Alexandru Conovaru), profesorul Marcel (Dragoş Huluba), menajera Daiana (Marcela Roibu) şi vecina Petronela (Antoaneta Zaharia) sunt gata de muzică şi petrecere alături de telespectatorii TVR 2. Au invitat un prieten, colegul de serviciu al lui Şerban (Şerban Georgevici) și vor primi oaspeți surpriză: fotbalistul Ioan Andone, cântăreaţa Lulu, actorii Denis Ştefan şi Nicoleta Luciu.

De la ora 19:27 GALA REVELIOANELOR îmbracă hainele de sărbătoare cu momente celebre din antologia umorului românesc, dar şi cu scenete de „umor la zi”, pe textele autorilor Eugen Dumitru, Cornel Udrea, Viorel Cacoveanu şi Dragoş Stoica. Îl vom revedea pe marele actor Dorel Vișan într-un memorabil scheci umoristic, iar Dragoş Huluba și Marius Rizea vor fi „Stan și Bran” în variantă românească. Ne vor mai delecta cu momente comice Mirela Zeţa, Diana Cavallioti și Dragoş Stoica.

V-ați fi așteptat ca Donald Trump, Angela Merkel, Vladimir Putin sau Kim Song Un, direct din Phenian, să vă facă urări de Revelion? De la ora 21:30, la HAPPY SHOW DE ANUL NOU totul este posibil. După un an plin de agitație, Toni Grecu şi echipa Happy Show vă invită la Revelionul împăcării, prieteniei și distracției fără limite într-un stil inconfundabil. Se dau și premiile anului pentru comedie involuntară, sub genericul: Gala premiilor „Râsul de Aur”.
Toni Grecu și Lia Sinchevici vor fi prezentatorii spectacolului în care îi veti urmări în roluri savuroase pe Hanno Hoefer (Klaus Iohannis), Andreea Doinea (Viorica Dăncilă), Monica Anghel (Angela Merkel), Gojira Gicu Andreescu (Kim Song Un), Cătălin Cățoiu (Donald Trump), Cătălin Neamțu, Claudiu Maier, Dragoș Mușat-Tetelu și mulți alții.

La ora 23:05, petrecem la FUEGOVELION. Într-un decor spectaculos şi costume strălucitoare, suntem întâmpinați de gazda, Paul Surugiu-Fuego. Show-ul este o joacă frumoasă între două echipe – a Slăgăroșilor și cea a Popularilor, ambele fiind reprezentate de mari artiști. Invitați vor fi Mirabela Dauer, Raoul, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanțu, Simona Florescu, Anastasia Lazariuc, Alesis, Cristian Popescu, trupa Supermarket, în echipa Slăgăroșilor, iar în echipa Popularilor, Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Jean Paler, acordeonistul Paul Stânga. Momentele coregrafice sunt pregătite de baletul Florin Mariș și Ansamblul de dans popular Câmpina.

În prima zi din an, de la ora 1:15, sunteti invitati la PETRECEREA CLEJANILOR, unde alături de îndrăgiţii lăutari vin Nelu Ploieșteanu, Constantin Enceanu și Taraful din Clejani, iar la 2.45, urmăriţi una dintre cele mai reușite comedii din cinematografia românească, „B.D. LA MUNTE ŞI LA MARE” (România, 1971). Cea de-a treia peliculă a seriei „Brigada Diverse“, regizată de Mircea Drăgan, se numără printre filmele românești cu cea mai mare cota de popularitate și o distribuție excepțională.

Melodiile nemuritoare ale lui Gică Petrescu, reunite sub titlul „IA, MAI TOARNĂ UN PAHAREL!”, le puteti vedea la ora 4:28. TVR 2 a pregătit şi două momente inedite, o scenetă în care îi vom recunoaşte pe actorii Tamara Buciuceanu, Ştefan Mihăilescu Brăila, Vali Voiculescu și Pepino, Sandu Sticlaru, alături de Gică Petrescu, dar şi un duet formidabil cu Ştefan Bănică Senior şi Gică Petrescu.

Începem anul 2019 cu filme de sărbătoare alături de Louis de Funès şi seria integrală a comediilor „Jandarmul”. Nu rataţi ocazia de a-l revedea pe inegalabilul maestru al comediei franceze, Louis de Funès, în unul dintre rolurile sale memorabile, cel al jandarmului Ludovic Cruchot, care iese cu basmaua curată din tot felul de întâmplări imposibile, dând naştere la hohote de râs.
Marţi, 1 ianuarie 2019, de la ora 20.10 este programat primul film al seriei regizate de Jean Girault, „Jandarmul din Saint-Tropez” (Le gendarme de Saint-Tropez – Franţa-Italia, 1964).

Revelionul Starurilor, cu Dan Negru și 11 măști, la Antena 1.

program Tv Revelion

11 măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca pe scenă luni, 31 decembrie, de la ora 22.15, la Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Invitații la Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru, la Antena 1, au avut grijă ca pe parcursul zilelor de filmare graviduța din platou, Andreea Bălan, să guste din toate bunătățile la care poftea, dintre cele pe care Dan Negru le oferea ca premiu celui sau celei care ghicește cine se ascunde în spatele măștilor. Și Andreea a avut de unde alege, căci Negru a împărțit invitaților platouri întregi cu gogoși calde, pudrate cu zahăr din belșug, cozonac fraged și pufos, cu multă nucă, plăcinte doldora de brânză și stafide, colaci împletiți aburinzi ori oale cu sarmale. Ba chiar o damigeană cu vin și-un coș plin cu sticle de țuică.
Dorian Popa urcat scările în grabă după Dan Negru, ca să-i ceară o declarație pentru “Xtra Night Show”, și a bătut în ușa de la cabina acestuia până a rupt-o.

La Revelionul Starurilor au urcat pe scenă și câteva necuvântătoare, care i-au înduioșat pe invitații din platou. Ana Baniciu și Dorian Popa au fost cuceriți pe loc de cele trei mici țestoase din sceneta care a avut-o protagonistă pe una dintre cele patru Țestoase Ninja.
Ba Dorian chiar a pupat-o pe cap pe una dintre micile vietăți. La rândul ei, Raluka l-a îndrăgit imediat pe porcușorul oferit ca premiu de Dan Negru celui care ghicește cine se ascunde în spatele măștii En Sabah Nur, din “X-Men – Apocalypse”. Pentru că animăluțul, speriat de lumini și zgomot, guița de mama focului, Raluka a urcat pe scenă ca să-l liniștească.

https://www.youtube.com/watch?v=eFn7JHW26qM

Măștile în spatele cărora se vor ascunde celebritățile în noaptea de Revelion au fost realizate de echipa coordonată de make-up artistul Andreea Rădulescu. “Cea mai complicată dintre ele a fost En Sabah Nur, din „X-Men Apocalypse”. A avut cele mai multe piese de aplicat pe față, dar și o chelie. Vedeta care s-a ascuns în spatele ei a trebuit să stea la machiaj aproape patru ore. Complicată, în acest an, a fost și masca Leonardo, una dintre Țestoasele Ninja, dar și Cocoșatul de la Notre Dame. Vedetei din spatele acestei măști i-a fost foarte cald sub costumul greu pe care l-a avut de purtat”, spune Andreea.

https://www.youtube.com/watch?v=YAr1LZZiu8E

Startul petrecerii de Revelion îl dau însă de la ora 20.00, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, la Show și-așa!, cu cântec, joc și foarte multă voie bună.
Daniela Condurache, Laura Lavric, Mioara Velicu, Maria Cârneci, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Cornelia și Lupu Rednic, Constantin Enceanu, Cornel Borza și Gelu Voicu vor cânta și vor juca în noaptea dintre ani, la “Show și-așa!”, alături de Liviu și Andrei.
Artiștii vor fi provocați de cei doi prezentatori la diferite jocuri amuzante, care-i vor pune în situații dintre cele mai hazlii. De pildă, la proba „Casele cu invitați”, Daniela Condurache și Gelu Voicu vor fi invitați în două case micuțe, din interiorul cărora vor trebui să răspundă la câteva întrebări. În cazul în care răspunsul lor va fi unul greșit, aceștia vor trebui să primească alături de ei, în casă, câte un musafir nepoftit. La proba „Cortina”, Lupu Rednic, Mioara Velicu și Laura Lavric vor avea de ghicit, pe baza unor cuvinte cheie, ce se ascunde în spatele unei cortine, iar Cornelia Rednic, Maria Cârneci și Cornel Borza vor avea de interpretat câte un „Dans tematic”.
Momentele de umor ale serii îi vor avea ca protagoniști pe Romică Țociu și Cornel Palade, Adriana Trandafir și Andrei Duban, Rodica Popescu-Bitănescu, Alexandru Arșinel și Ana-Maria Donosă.

Revelioane la alte Național Tv și Kanal D

Avem chef de Revelion la National TV, de la 20:00. gazde sunt Corina Chiriac si Aurel Tamas. Cu promisiunea unei nopți incendiare, invitații acestei petreceri vin să ciocnească paharele și să vă ofere momente de colecție cu care să intrați în noul an. Printre invitați: Cornelia și Lupu Rednic, Nicu Paleru și taraful, Niculina Stoican, Marcel Pavel, Luminita Anghel, Bandasii de la Cluj, Mariana Ionescu Capitanescu, Bambi, Diana si Adrian Enache, Petrica Matu Stoian.
În partea a II-a, după 00:30, după ce au petrecut pe cinste, bărbații iau decizia de a continua chefu’ în privat, fără să-i vadă nimeni, într-o cârciumioară discretă, unde să petreacă așa cum numai ei știu să o facă. Așa ajung la hanul “nașei” Jeni Nicolau, care le-a promis solemn că tot ce se va întâmpla acolo, acolo va rămâne și nimeni nu va afla nimic!

La Kanal D, de la ora 22:00, peste 60 de vedete sunt invitate la Teo Show- Special Revelion:

Filme de Revelion, la Pro TV și Prima

Programul Pro Tv se rezumă la filme: Mortdecai (23:00), Lovitura (01:00) ș i Croitoreasa (02:45). DAR seara începe la 20:30 cu un episod Las Fierbinți.

La Prima e noaptea filmelor românești: Dacii (20:30), Păcală (22:30), De ce trag clopotele, Mitică? (01:15), Eu, tu și Ovidiu (03:15)

(sursă informații și foto: site-urile televiziunilor menționate)

Vizionare plăcută !
Un An Nou cu sănătate bucurii și … programe interesante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE