Tv - recepție

Antena 1 și celelalte canale Intact vor fi transmise HD

Canale Intact Media Group (Sursa: a1.ro)
(Sursa: a1.ro)

Grupul este perfect capabil să susţină toate proiectele în care s-a angajat şi să dezvolte altele noi. Unul dintre acestea este investiţia în tehnologia HD, în care va fi disponibilă transmisia tuturor canalelor TV Intact, începând cu luna septembrie 2016. O altă zonă cheie în dezvoltarea strategică a grupului este expansiunea digitală, în care se vor investi 10 milioane de euro în perioada următoare.

Este promisiunea pe care o fac reprezentații grupului în comunicatul publicat ca răspuns la decizia Curţii de Apel din 12 mai 2016 referitoare la sentințele prin  care persoane din conducerea trustului au fost acuzate de șantaj, pe care spun că o vor contesta.

Grupul Intact operează canalele Tv Antena 1, Antena Stars (2), Antena 3, Happy Channel (4), Antena Internațional (5) și Zu Tv, dar și Radio Zu și Radio Romantic.

Conform kingofsat.net încă din 12 noiembrie 2014 era în test pe satelitul Eutelsat 16A (16.0°E) postul Antena HD, despre care unii au scris pe internet că difuzeză un mix al programelor trustului, a cărei recepție nu este însă posibilă nici măcar pentru abonații Freesat, care pot recepționa celelalte canale ale trustului emise pe acest satelit (inclusiv Antena International, programul pentru diaspora).

Antena HD pe satelit

 

 

 

 

 

Update:
Trecerea s-a făcut în 28 noiembrie 2016.
Spre deosebire de Pro Tv HD, Antena 1 HD nu are sunet Dolby Digital
la filmele și programele cu astfel de facilități 
(cel puțin pe Telekom IPTv, dacă în alte rețele situația este diferită, scrieți la comentarii). Sunt și momente când pe unele programe HD (Antena 3 de exemplu, la unele transmisiuni în direct) sunt difuzate programe … în format 4:3 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE