4Posturi RadioPrograme RadioRadioRadio - recepție

Fanii Guerrilla pot asculta din nou postul preferat. ”Binili învinge!”

De vineri 27 mai Radio Guerilla emite din nou, în București  pe 94,8 MHz. Până la sfârșitul anului va emite terestru și în alte șapte orașe din țară- Bistrița, Brăila, Craiova, Darabani, Reșita, Vaslui și Timișoara.

Până luni dimineață, realizatorii au mulțumit public, pe post, individual, tuturor celor peste 30.000 de persoane care au semnat petiția ”Vrem Guerrilla înapoi”. Luni 30 mai ora 7 a fost practic momentul  ”T zero” (sau ”G zero”!).

Ne-am luat toți lecții de smerenie în perioada asta”, a spus Mihai Dobrovolschi la Paginademedia LIVE despre cei doi ani în care Radio Guerrilla nu a emis. ” Așa cum am mulțumit acum celor 30.000 de ascultători, pe care îi simțim ca pe niste co-învingători, o să fie mult mai prezenți ascultătorii ca voce pe Radio Guerrila.[…] Ne place libertatea și nu libertinajul de consum, ne place umorul și nu hăhăiala. […] Personal cred că binili învinge [revenirea în undă- n.r] a fost una dintre dovezi.”

Dobrovolschi a trecut în revistă emisiunile care se vor auzi pe post.

Guerrilla de dimineață, cu mine, Matei Oprina și Gilda Comârzan. Apoi, de la 10.00,Petru Stratulat cu Sorin Badea fac Sound of silence, care nu a fost pe Guerrilla în formula asta, când s-a terminat emisia acum doi ani, însă a crescut foarte, foarte frumos unde am fost cu DobroShow și este foarte potrivită cu Guerrilla. Este pentru oameni inteligenți, pentru oameni care vor să afle ce s-a mai întâmplat în știință, în tehnologie. N-o să fie doar asta, dar va fi un program din care afli multe noutăți despre lumea care te înconjoară.

Apoi vine LiviuGuerrilla - Asta la revista mesei cu Liviu Mihaiu (facebook.com_radio.guerilla) Mihaiu cu Asta la revista presei de la 13.00 la 14.00. Memo, care avea și înainte intervalul, de la 14.00 la 17.00 cu Binili învinge.

În intervalul 17.00-20.00 va fi Bogdan Șerban cu Guerrilla logout.

Între 20.00 și 22.00 intră Dragoș Olaru, care era la știri la noi, dar care între timp a terminat UNATC-ul. Este actor cu acte în regulă, e păcat să nu folosești emoția unui om pentru programul de radio dintre știri. Programul de infotainment are ca și condiție transmisia de emoții, cel puțin la Guerrilla. Iar Dragos e un om atât de emoțional, de ce să nu își facă programul lui? O să facă zilnic program și într-una dintre zile o să facă o emisiune u încă doi colegi, ceva ce
n-a mai fost pe Guerrilla, n-aș vrea să vă stric surpriza. O să fie un gen de mocks show, un program unde se ia realitatea în glumă la modul serios.

Avem emisiuni specializate seara, îl avem pe Hefe, o să avem Electrocord, o să placă, o să avem o emisiune pe hip hop tot așa seara.

În weekend o să-i avem pe Iulian Tănase cu Mitoș dimineața, cum erau de obicei, după care o să avem o emisiune de film, Prima bandă.
Surse (inclusiv foto): paginademedia.ro, radioguerrilla.ro și facebook.com

Radio Guerilla – Binili invinge by media.giphy.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE