Programe TvRecomandări RadioRecomandări TvTv

Revelion 2018: Tony Grecu și Jojo la TVR 2 și evident … Dan Negru la Antena 1!

La Antena 1, de la 22.15 (reluare: 1 ianuarie, h. 13), zece măști de basm vor defila pe scena REVELIONUL STARURILOR 2018, prezentat de Dan Negru.  Printre acestea, Bestia din “Frumoasa și Bestia”, Regele Nopții din “Game of Thrones, Ariel din “Mica Sirenă”, Zâna Măseluță și Optimus Prime din “Transformers”.

Costul unei măști pentru Revelionul Starurilor 2018 a variat anul acesta între 500 și 10.000 de euro. Iar munca din spatele fiecăreia a fost îndelungată.

“Pentru o mască începem să lucrăm cu câteva luni bune înainte de filmări. Și avem de parcurs următorii pași: se fixează personajul, se aleg materialele, se toarnă formele speciale și se scurtează în funcție de masca dorită. Totul se realizează în America. După procurarea din America, durata de execuție a unei măști oscilează între trei și șase ore”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care a coordonat echipa de machiaj special.

E al 18-lea Revelion prezentat de Dan și ”majoratul” s-a transformat în tot felul de glume pe internet.  Ironii care au ajuns până și într-un promo la Revelionul TVR2: “O explozie de lumină, ca să nu vezi Negru în fața ochilor”:

La TVR 2 vedem un „REVELION LA CABARET ”, care începe la 22.10. (reluare 1 ianuarie, h. 15.00) Ne așteaptă Marius Florea Vizante, în rol de regizor, Vasile Calofir, patronul, Roxana Ionescu, prietena regizorului, Mihai Bisericanu, asistentul de regie și Mirela Pană, bucătăreasa. Muzica, dansul și încurcăturile pline de umor vă vor ține alături de TVR 2. Invitați de seamă mai sunt George Ivașcu, Cristi Martin și Aniela Petreanu, dar și celebrul Constantin Tănase, căruia îi va da viață într-un mod inedit Valentin Teodosiu. Coregrafiile spectaculoase au fost gândite de Cocuța și Bogdan Boanță, alături de 14 dansatori, iar Roxana Ionescu intră în rolul lui Mary Poppins și ne va surprinde cu o mică cascadorie.
Pentru momentul special, studioul TVR s-a transformat cu ajutorul tehnologiei și decorurilor într-o adevărată scenă de Moulin Rouge, din care nu lipsește candelabrul impozant. Bijuteria de sute de kilograme , realizată în anii 70, a fost folosită atât în producțiile lui Alexandru Bocăneț, cât și în cele ale lui Valeriu Lazarov. Modernizat, candelabrul luminează acum Revelionul anului 2018.
Sunteți pregătiți pentru un altfel de concurs? La Cabaret au fost invitați Toni Grecu, Monica Anghel, Cătălina Grama (Jojo), Diana Dumitrescu, Dragoș Mușat (Tetelu), Lia Sinchevici și George Andreescu (DJ Gojira) pentru a ne delecta cu „Imposibil, dar adevărat”, o competiție originală de …. incultură generală „ruptă din realitate”, zic umoriștii.
Primul minut din 2018  ne prinde alături de Maria Buză și taraful său, iar printre invitații care urmează sunt și Lidia Buble, Matteo, Adrian Sînă, Liviu Teodorescu, Fly Project, Mira, Jo și 3rei Sud Est. Iubitorii hit-urilor de altădată se vor bucura de revederea piese cu Stela Enache, Gabriel Dorobanțu, Marina Florea și Ovidiu Komornyk. Programul de Cabaret se va încheia cu stand-up comedy, alături de Dan Badea. 
GALA REVELIOANELOR DE ALTĂDATĂ ne aduce, de la ora 1.00, cu scenete, scheciuri, cuplete comice şi secvenţe din Arhiva de Aur a TVR. În cea de-a doua parte a programului de Revelion, actorii-prezentatori: Mirela Zeţa, Dragoş Huluba, Marius Rizea şi Dragoş Stoica ne aduc  nume celebre ale micului ecran, precum Amza Pellea, Dem Rădulescu, Draga Olteanu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Jean Constantin, Ștefan Bănica etc.
PETRECEREA CU LĂUTARI nu putea lipsi din noaptea Anului Nou, iar de la ora 2.40 telespectatorii vor fi martorii unui  regal  de  muzica  lăutărească. Suntem apoi invitați pe ringul de dans, pentru ca la 5.10 să ne reamintim de Gică Petrescu sub genericul „Zi una mai săltăreaţă”.

La TVR 1 Revelionul înseamnă de la ora 20.00 finala emisunii-concurs ”VEDETA POPULARĂ”, iar după 22,00 (pe TVR HD chiar mai devreme) vedem în transmisiune directă din Piaţa George Enescu din Bucureşti HIT REVELION cu Holograf, Direcţia 5, Mihail, Ovidiu Komornyik, Marcel Pavel, Anna Lesko, Elena Gheorghe, Randi, Lidia Buble, Pepe, Connect-R, Marius Moga, Irina Rimes, Alina Eremia, Adrian Sînă, Florin Ristei, Vescan, Jo, Florin Chilian, Corina, Vanotek, Andra, Vunk, Delia, Voltaj, Loredana, Zoli Toth Project, CRBL, Carla’s Dreams şi alţii, care vor cânta peste 100 de hituri româneşti.
De la ora 04.00 două ediţii TEZAUR FOLCLORIC îi aduc pe micul ecran pe câţiva dintre îndrăgiţii interpreţi ai folclorului românesc.

Telespectatorii fideli Pro TV vor trece în 2018 cu  Concertul Loredana ”ADOR”, iar după 01:30 sunt invitați la film: ”Dincolo de limite” și ”In sexcursie” (03:15). Un film-surpriză începe ca în fiecare an la HBO, după ora 0:00

La Radio România Actualităţi, programul de Revelion începe la 22.00. ”Să bem cu măsură și să râdem nemăsurat!” e unul dintre îndemnurile acestui program 🙂 Secvențe din program sunt reluate pe 1 ianuarie, între h. 10-12
La Radio România Cultural începe la 22.00 Music Show de Anul Nou , urmat la 01.00 de un Program muzical special de Revelion.

Sursele inforrmații și foto: posturile menționate (sau sursele menționate prin link)

 

Update: audiențe Revelioane Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE