Încotro

Despre noi

O pagină care s-a născut din dragoste pentru radio și televiziune. Creată și actualizată de și pentru oameni care iubesc audiovizualul, indiferent că lucrează sau nu în domeniu.

DE CE mai era nevoie de încă o astfel de pagină? Poate pentru că vrem să demonstrăm că mai există și altceva decât tabloidizare, că mai există dorința sinceră de comunicare, jurnalism adevărat, că mai sunt multe motive pentru a deschide radioul, televizorul sau ce-or deveni ele! Pentru că deja  nu mai au forma pe care o știam acum 10 sau 20 de ani, tind tot mai mult către digital, multimedia, interactivitate.
Nu vrem să copiem pagini deja existente, mai mult, așa cum observați, pe cele mai bune le promovăm, în ideea de a nu pierde nicio informație esențială din domeniu.

ÎNCOTRO vom merge noi? Încotro va merge audiovizualul? Încercăm să răspundem împreună acestor întrebări și să găsim, de ce nu, soluții!


Părerile exprimate în aceste pagini aparțin autorilor și nu implică firme/instituții la care au lucrat sau lucrează. Recomandările făcute unor programe sunt alegerile noastre. Nu am folosit paginile pentru reclamă plătită și atunci când vom face acest lucru, vom încerca să semnalizăm vizibil astfel de situații, pentru a nu crea confuzii.
Nu suntem responsabil pentru conținutul paginilor externe spre care se
face trimitere sau al informațiilor preluate cărora li se specifică sursa.
Orice observații și sugestii sunt binevenite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE