Prim planPrograme TvRecomandări TvTv

La doctor (sezonul 2), pe Nat Geo People

De astăzi putem din nou afla cum decurg consultațiile și relația pacient-medic în țările civilizate. Chiar și pentru un pacient dintr-o astfel de țară există multe necunoscute, pe care promite să le deconspire cele 7 episoade din sezonul 2 al serialului ”La doctor”, lunea, de la 21:00, la Nat Geo People:

Când ești în sala de așteptare într-un spital, te întrebi vreodată cu ce problema a venit persoana care stă lângă tine? Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în camera de consultare, când doctorul îl cheamă înăuntru pe celalalt pacient? Este ceva ce doctorul tău n-a mai văzut înainte? Este el vreodată șocat de ceea ce vede și aude? și cum fac doctorii sa controleze uriașa presiune emoționala la care îi supune profesia lor?

Episodul 1 (luni 12 februarie):
Hussain, în vârsta de șase săptamâni, a fost adus de părinții lui la dr. Jiwanji, aceștia fiind îngrijorați din cauza unei pete albe ce a apărut în ochiul stâng al copilului lor. Dr. Jiwanji este nedumerit inițial, apoi îl diagnostichează pe Hussain cu o posibilă cataractă.

Episodul 2 (luni 19 februarie):

Episodul 3 (luni 26 februarie):
Daniel recunoaște că este dependent de cannabis. Deși are numai 20 și un pic de ani, el fumează cannabis de cel puțin șase, deseori consumând chiar și 15 țigări pe zi. Daniel, împreună cu mama sa îngrijorată, au venit la dr. Ameet Tailor, care va încerca să-l introducă pe Daniel într-un program de reabilitare.

Episodul 4 (luni 5 martie*):
Dr. Jas Deooray este vizitat de Samantha, de 24 de ani, care a îngrijit-o pe mama sa de când avea 16 ani. Povara aceasta emoțională își arată efectele: pulsul său o ia razna, este foarte anxioasă și neîncrezătoare în sine. Iar, mai nou, depresia începe sa pună stăpânire pe ea.

Episodul 5 (luni 12 martie*):
Dr. Shazia Javed îl cunoaște pe Mohammed, un băiețel care ajunge la spital cu o temperatură foarte ridicată. În mod normal, este posibilă identificarea cauzei unei febre, dar, după o atenta examinare a copilului, dr. Javed nu reușește să descopere cauza. Este un mister care-l îngrijorează pe medic.

Episodul 6 (luni 19 martie*):
Primul pacient al doctorului Ameet Tayor este viitoarea mama Myrsini, însărcinată în 21 de săptămâni cu gemeni și îngrijorată că se află în pragul depresiei.

Episodul 7 (luni 26 martie*):
Bebelușul Franke suferă de o varianta extrem de rară a unei tulburări genetice rare, cunoscute sub numele de ștergerea cromozomului 3p. Această lipsa din codul genetic duce la diverse probleme de dezvoltare la copiii afectați. Aaron are nevoie de o operație pe cord deschis pentru a repara un defect la inimă.

*date  încă neconfirmate de post

Sursă foto și informații: natgeotv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE