Prim planRadioRadio - Evenimente

VIDEO: Pop-rockul autohton e Live pe Plajă, în august, la Europa FM

Cele mai bune cunoscute nume ale scenei pop (chiar și pop- rock) românești pot fi văzute gratuit de câțiva ani cântând live pe plaja dintre Venus și Saturn, în trei seri de neuitat din acestă lună.

Joi 8 august a fost seara rock, cu Alex & The Fat Penguins, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec.

Au deschis a doua seară Europa FM – Live pe Plajă, cea de vineri, Ioana Ignat și Edward Sanda , pentru ca apoi să urce pe scenă Alina Eremia, Irima Rimes, dar și cei mai în vogă artiști HaHaHa ProductionFeli, Sore, Jean Gavril, Jo, Juno, Seredinschi, Cabron, Dorian, 7 Klase, Dominique și Emilian– evident alături de Smiley, dar și Voltaj, Delia,  The Motans și Lidia Buble.

Ultima seară, cea de sâmbătă, i-a adus în fața publicului de pe plajă cu Liviu Teodorescu, Jurjak, Lora, DJ Project, Adda, Antonia, Bere Gratis, Vunk , Vanotek, Carla’s Dreams.

Publicul strâns pe plaja dintre Venus și Saturn, la Europa FM Live pe Plajă, a fost conectat de Vlad Petreanu și Moise Guran la mitingul din Piața Victoriei din București, desfășurat la un an de la brutalul Miting al Diasporei încheiat cu o intervenție în forță a autorităților. , fără precedent în istoria recentă a României.

Europa FM Live pe plajă
Vlad Petreanu și Moise Guran au conectat publicul la mitingul din Piața Victoriei.

Live pe Plajă a fost transmis în mare parte în direct pe frecvențele Europa FM, dar cei care nu au fost la mare au putut simți mai bine atmosfera datorită transmisiunilor video Full HD de pe internet, realizate cu ajutorul a șase camere. Transmisiuni speciale au fost pe  pagina de Facebook Radio Europa FM, dar evenimentul integral a putut fi urmărit, în premieră, pe canalul de YouTube Europa FM, regăsindu-se și pe europafm.ro.

Sursa informații și foto: europafm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE