Prim planPrograme TvRecomandări TvTv

Teo Trandafir te-ntreabă: „Vrei sa fii milionar?” – din toamnă la … Kanal!

„Vrei să fii milionar?”, cel mai popular quiz show de Prime Time din istoria televiziunii, revine în grila de toamnă Kanal D, având-o la pupitrul de prezentator pe Teo Trandafir.

În 2011, Kanal D începea în forță difuzarea ”Vrei să fii milionar?”, au urmat trei sezoane în care show-ul a înregistrat audiențe remarcabile. Câștigurile concurenților de la „Vrei să fii milionar?”au însumat o cifră uriașă, de aproximativ 2 milioane lei. Suspansul, tensiunea permanentă ce derivă din modul de realizare a formatului și miza uriașă a acestuia au făcut din „Vrei să fii milionar?” o emisiune de succes, care a înregistrat audiențe uriașe în cele trei sezoane de difuzare la Kanal D. Teo Trandafir, spun cei de la Kanal D, va aduce un plus de prospețime formatului punându-și amprenta inconfundabilă în economia show-ului autohton, prin inteligență sclipitoare, umor și empatie.

„Atracția dintre acest format și mine e uriașă, firul care ne unește vine din admirația mea pentru oamenii inteligenți, cu bun-simț și reacție corectă, adecvată contextului. Vreau să intre cât mai multă lume în <Clubul milionarilor>. Să curgă cu milioane. Și aici intervin inteligența, cartea, cititul… Îi aștept pe toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani, care sunt prieteni cu cartea, informația și care vor să câștige un ban cinstit să se înscrie la <Vrei să fii milionar?>. Promit să le fiu alături și să mă bucur cu ei la fiecare prag pe care îl vor depăși și care îi va duce mai aproape de marele premiu de un milion de lei. Îmi doresc mult ca zicală <Dacă ai carte, ai parte!> să aibă corespondent în realitate”, a declarat Teo Trandafir.

Toți cei interesați să participe la concursul televizat se pot înscrie la casting accesând casting.kanald.ro .

În România show-quiz-ul a fost prezentat până acum cu mare succes de către Virgil Ianțu, inițial sub numele „Vrei să fii miliardar?”, la Prima TV. Pe parcursul primelor 377 de ediţii  au participat 4615 de concurenţi, dintre care 1099 au urcat pe scaunul milionarilor şi au câştigat împreună 2 976 400 lei, doi dintre norocoşi intrând în posesia marelui premiu. Din iunie 2011 și până la sfârșitul lui 2012  show-ul  se mută la  Kanal D, pentru a reveni în martie 2014 la Prima Tv. Virgil Ianțu s-a remarcat la același post și cu emisiunea ”Copiii spun lucruri trăznite”, de aceea poate unele dintre cele mai vizionate ediții „Vrei să fii miliardar?” au fost cele speciale, din preajma zilei de 1 iunie:

„Vrei să fii milionar?” este cel mai cunoscut format quiz din lume. A fost produs pentru prima dată în Marea Britanie, pe rețeaua ITV, în septembrie 1998. De altfel, anul acesta se împlinesc două decenii de când „Vrei să fii milionar?” intră în casele telespectatorilor din întreaga lume. Show-ul a devenit la scurt timp de la lansare un fenomen din punct de vedere al ratingului, cu o audiență medie de 19 milioane de telespectatori.  De atunci formatul a fost prezent în peste 120 de țări.

Impactul pe care l-a avut „Vrei să fii milionar?” la nivel social e unul considerabil, pornind de la apariția unei game complexe de produse interactive, aplicații educaționale care au la bază jocul și până la  filmul de succes „Slumdog Millionaire”, câștigător al premiului Oscar, ce are în centrul poveștii chiar celebrul concurs.  Formatul „Vrei să fii milionar?” a câștigat zeci de premii la nivel mondial, inclusiv un premiu BAFTĂ, o distincție Emmy, șapte premii naționale de televiziune în Marea Britanie. În România, emisiunea „Vrei să fii milionar?” a obținut o serie de distincții, dintre care și Premiul TV Mânia pentru Cea mai bună emisiune de divertisment.

Emisiunea concurs „Vrei să fii milionar?” este un format realizat de Sony Pictures Television (SPT), distribuit internațional de SPT.

 

Sursă informații: kanald.ro & primatv.ro
Sursă fotografii (inclusiv pentru colaj): kanald.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE