Prim planRecomandări TvTv

Știința spațiului- lunea, de la 22, la BBC Earth

O serie de documentare BBC care vor dezvălui în noiembrie câteva dintre misterele spațiului celor interesați de extratereștri și colonizarea altor planete.

Iată ce se poate urmări la BBC Earth :

6 noiembrie:
22:05 – 23:00 Semnale ciudate din spațiu
Secole de-a rândul am privit cerul nopții și ne-am întrebat – suntem oare singuri? Am trimis mesaje spre spațiul îndepărtat însă n-am primit niciun răspuns. Până acum.

23:00 – 23:50 Extratereștrii – O abordare diferită
Profesorul Martin Rees, un distins cosmolog, a pornit recent în căutarea extratereștrilor. Analizați împreună cu el această incitantă întrebare: suntem oare singuri în univers?

13 noiembrie
Extratereștrii – O abordare diferită (r)
23:00 – 23:55 Să mergem pe Marte? – O abordare diferită
Dr. Kevin Fong, cu o pregătire diversă în astrofizică, aeronautică și medicină, ne oferă un ghid prin hățișul provocărilor aferente încercărilor de a trimite astronauți pe Marte. Posibilele beneficii justifică oare riscul? Și este, de fapt, posibil?

20 noiembrie
Visul de a trimite oameni pe Marte este pe cale de a se realiza. Însă în ce zonă ar trebui să ajungă primii exploratori și ce le-ar trebui pentru a supraviețui pe o planetă presărată cu vulcani uriași, străbătută de văi adânci și caverne subterane?

27 noiembrie
La peste un miliard de kilometri departe de casă, cu combustibilul pe terminate și finalul aproape, Cassini va sfârși în flăcări după ce, timp de 13 ani, a explorat gheizerele de gheață, oceanele subterane și mirificele inele ale planetei Saturn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE