Recomandări zile sărbătoare

1 decembrie 2021 la radio și tv

Descoperă câteva dintre programele pregătite pentru ziua națională. Concerte, transmisiuni în direct, documentare, invitați și ediții speciale, muzică și … două noi posturi tv.

De Ziua României, Europa FM a desemnat la matinal ”Cuvântul care ne unește în 2021”. SPERANȚĂ e cel mai popular cuvânt românesc propus de ascultători.
Cătălin Striblea ne invită, de la 13:15 la România în direct să zicem ceva de bine despre România , iar de la 18:15, într-o Ediție Specială – Eveniment, la o discuție alături de Gabriel Liiceanu. Despre România și români.

Radio România pe lângă edițiile speciale ale emisiunilor, organizează în Sala Radio, de la ora 19:00, un dublu concert aniversar, de Ziua Națională a României și 10 ani de Radio Chișinău. Programul serii cuprinde lucrări de G. Enescu, B. Bartók, C. Filtsch, M. Haydn și J. Haydn. Evenimentul este transmis în direct de Radio România Cultural şi Radio România Muzical, pe TVR 1 și TVR 3, dar și online, inclusiv pe site-urile Radio România.

11:00 Parada Militară de 1 decembrie este transmisă în direct de principalele posturi tv generaliste, inclusiv TVR1 (official broadcaster) , Pro TV, Antena 1, Prima Tv.

13:00 TVR 1 Frontul de acasă Povestea subofiţerului Vasile Zbâncă, un erou pe care amputarea picioarelor nu l-a schimbat după misiunea din Afganistan.

13:30 TVR 1 Documentarul semnat de jurnalista Camelia Csiki dedicat Reginei Maria, din seria „Români care au schimbat lumea”

13:35 TVR 2 România neîmblânzită – documentar (România, 2018)

14:00 ProTv Zi de bine, România! – o emisiune specială de 1 Decembrie, prezentată de Adela Popescu și de Cătălin Măruță. Nu lipsesc vedetele și voia bună.

14:30 TVR 1 Parada de la Alba Iulia (transmisiune directă)

15:00 TVR 3 Cap de afiș: Premiile Naționale ”Negruzzi” (TVR Iași)

15:50 TVR 1 Concertul „Noi suntem români!” Iuliana Tudor ne aşteaptă la Sibiu, la un spectacol în care mari artişti ai folclorului nostru îşi dau mâna, menit să reaşeze România în sufletul românilor.

18:00 Pro Tv Cabral ne aduce o ediție specială “Ce spun românii”. Echipele vor fi formate din vedete care reprezintă cu succes regiunile țării.

19:00 TVR 3 Concertul extraordinar de 1 Decembrie susținut de Orchestra Națională de Cameră Radio și Orchestra Națională de Cameră a Moldovei va marca, deopotrivă, Ziua Națională a României și 10 ani de la înființarea postului Radio România Chișinău și va fi dirijat de Gabriel Bebeșelea (live)

20:00 TVR 2 Ediție specială „Câștigă România!”: aniversarea a 65 de ani de la prima emisie a TVR. Întrebările adresate celor trei invitați, Mirabela Dauer, Carmen Movileanu și Horia Moculescu, vor fi completate cu imagini din Arhiva de Aur, amintiri și melodii celebre.

20:30 ProTv Primul show live SuperStar

21:00 TVR 3 Piper pe limbă Invitatul scriitorului Robert Șerban este colecționarul și avocatul George Șerban (TVR Timișoara)

21:10 TVR 1 Film: Triunghiul morţii (România, 1999, partea a doua). Reconstituirea luptelor purtate de armata română împotriva ocupanților germani în Primul Război Mondial, în localitățile Mărăști, Mărășești și Oituz.

21:10 TVR 2 Comedia „Atenţie, nu ne supăraţi!” (Italia, Spania, 1974) Cu: Bud Spencer, Terrence Hill, John Sharp.

22:00 TVR 3 România și UNESCO – Arc în timp Concert al Cameratei Regale

23:00 TVR 1 Cum s-a făcut 1 Decembrie? Documentarul prezintă contextul internaţional de la finalul Primului Război Mondial, context care a făcut posibilă România Mare.

23:30 ProTv Film: „Once Upon a Time … in Hollywood! –  A fost odată la… Hollywood
cu: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio şi Margot Robbie Regia: Quentin Tarantino

Realitatea Sportivă şi Realitatea Star sunt posturile trustului Realitatea a căror lansare a fost anunțată pentru astăzi. Ar trebui să fie recepționabile în HD şi 4K! Mai mult , trustul promite că de la ora 18 cele trei televiziuni se unesc într-un ”show exploziv”

Mai multe detalii pe siteurile posturilor tv : TVR 1, TVR 2, TVR3, TVRi, Pro TV, Antena 1, Prima Tv.


Sursa informațiilor: site-urile posturilor ( + informații actualizate pe parcursul zilei).

Din arhiva TVR:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE